Enebakk motorsportklubb nominerer Ole- Ivar Bjørkamo som kandidat til rollen som Grenleder Motocross.

Enebakk Motorsportklubb vil med dette presentere vår kandidat til vervet som Grenleder Motocross. Ole- Ivar Bjørkamo har lang ledererfaring og erfaring fra Motocross og Enduro. Ole- Ivar kjennetegnes av sitt entreprenørskap, handlekraft og evnen til å sikre god gjennomføring.

Sentralt i han lederstil ligger hans verdigrunnlag, arbeidsmetodikk og evnen til å tiltrekke seg de rette ressurspersoner. Han har også lang erfaring med å skape attraktive samarbeid med næringslivet, dette sikrer en stor gjennomføringsevne.

Under parolen Samme sport, nye tanker vil han lede og videreutvikle grenen for økt rekrutering i alle alderstrinn, profesjonalisere løpsgjennomføringen og utvikle toppidrett satsningen i grenen.

Han vil jobbe med viktige verdier som åpenhet, Innovasjon, forutsigbarhet og det å skape tilhørighet til klubb og miljø. Klubbenes og utøvernes interesser skal sikres gjennom høy tilstedeværelse, lytte til innspill, god erfaringsutvekslingen og klar forventningsavklaring mellom forbund, gren og klubber.

Presentasjon av Ole- Ivar, hans arbeidsmål/ prioriteringer og hans arbeidsmetodikk ligger vedlagt.

Vi i Enebakk Motorsportklubb oppfordrer alle klubber til å stille på Forbudstinget og Motorsport konferansen 16 – 18 november. Gjennom aktiv deltagelse og engasjement velger vi den retningen som vi ønsker å utvikle idretten vår.

 

Med vennlig hilsen

Enebakk MotorspotklubbOle- Ivar Bjørkamo_presentasjon_2018.10