Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Emsk Klubbuke 2024

Vi gjentar suksessen fra i fjor og legger årets klubbuke til Vakre Karlstad. Etter tilbakemeldinger fra fjorårets uke legger vi kjøringen til Kil mc og Karlstad. Vi har booket plass hos Kil Mc fra Mandag 24 juni. (dette pga Østlandscup helgen 22-23). Dere ankommer når dere selv ønsker denne dagen. Vi kjører organisert trening Tirsdag og Onsdag på Kil. (Vi har banen for oss selv på dagen og bestemmer kjøretid selv) Torsdag har vi kjørefri dag hvor vi prøver å finne på noe hyggelig sammen. Fredag er det igjen organisert kjøring,før vi på kvelden pakker sammen og kjører videre til Karlstad.(ca 15min unna) Lørdag og søndag kjører

MX Festivalen 2024

Enebakk Motorsportklubb Meieriskauveien 161,Enebakk,Norge

⭐Etter fjorårets suksess drar vi igang MX festivalen på nytt lørdag 29 juni, på EMSK sitt anlegg i Enebakk. ⭐ *Dagen vil bestå kjøring litt utenom det vanlige, med bla: *Tandem heat *Lengde hopp *Stafetter og Norges første uoffisielle mopedløp!!🔥 Det er førstemann til mølla prinsippet, da vi har begrenset med plasser.   18års aldersgrense på alle førere denne dagen!✅ Muligheter for overnatting i depoet fra fredag 😴   Klasser og priser: Mx, inkl frikjøring kl 10-11. 💰Emsk medlem 100,- 💰Ikke medlem 150,- 💰Mopedwarriors 100,- ❎Innsjekk vil være lørdagsmorgen 10-11 ved klubbhuset! Meld deg på her!

JENTEFRESERN 2024

Enebakk Motorsportklubb Meieriskauveien 161,Enebakk,Norge

SE HER JENTER! Enebakk motorsportklubb har igjen gleden av å invitere ALLE JENTER fra 5 år og oppover til EGEN treningshelg på Knatterud i Enebakk! Helgen 17-18 august. Uansett nivå skal vi sørge for at alle har utbytte av en helg hos oss! Bli med å lag Norges største jentesamling! Dette gleder vi oss til, og håper enda flere blir med i år. Carl-Otto Agard-Michelsen er trener på lørdagen. På søndag er det løpstrening. Vi har eget opplegg i Enduroløypa med trener for de som vil være der. Det vil også bli eget opplegg på juniorbanen for de mindre. Snellingen har sponset oss med noen fine premier.

Tittel

Go to Top