Enebakk Motorsportklubb

Bli medlem

Hvordan bli medlem hos Enebakk Motorsportklubb?

  1. Klikk deg inne HER

Deretter følg anvisningen som kommer opp på siden.

Obs. Skal barn under 16 år bli medlem er det nødvendig at både foresatt og barn er medlem i klubben. Ofte lønner da et familiemedlemsskap seg fremfor å kjøpe 2 separate medlemsskap.

Hvordan skaffe lisens – følg oppskriften fra NMF under

Lisenssøknad NMF

Her finner du linken til E-læringskurset som må bestås E-læring

Benytt din bruker fra Min Idrett for å logge inn. Skriv ut diplom ved gjennomført kurs og ta med til grenleder sammen med søknad om lisens + egenerklæring. (legeattest behøves ikke når det gjelder barnelisens.

Dokumentasjonen sendes til nmf@nmfsport.no – (raskeste er å skanne dokumentene, evt. ta bilde med telefonen og send til epost) ellers må det sendes pr. post.

Obs. Når søknaden blir godkjent vil du få epost tilbake fra NMF som sier at lisens er godkjent og du kan logge inn med ditt barns login eller om det gjelder voksenlisens da din egen login og kjøpe den lisensen du har søkt om.

Fra det året man fyller 13 år kreves det at man selv må gjennomføre e-læringskurset (https://kurs.idrett.no/course/index.php?categoryid=42), i tillegg til at man gjennomgår den grenvise opplæringen i en klubb.  Hvis man har hatt barnelisens tidligere trenger man ikke ny grenvis praktisk opplæring, men man må sende inn kopi av e-læringsdiplomet sammen med søknaden og helsedokumentene. Vi anbefaler at foresatte for ungdommer også gjennomfører e-læringskurset.

Dokumentasjonen sendes til nmf@nmfsport.no.

I det nye systemet må man logge seg på og ta ut utøver- og funksjonærlisenser selv. Utøverlisensene betales elektronisk direkte i løsningen. Dersom man har løst en lisens innen de siste fem årene stilles ingen nye krav for å fornye. I NMF kan man løse lisenser av ulik varighet, forsikringsdekning og aktivitet. Saksbehandlingstiden for utøverlisenser og kjøretøybevis, er opp til 14 dager.

Trenger du ytterligere hjelp i medlemsprosessen, send en melding i skjema under eller ta kontakt med noen i styret, de kan hjelpe deg. Klikk på linken for å komme til personer i Styret

Priser for Enebakk Motorsportklubb kan du se her