Hei hei alle sammen. Ja da er det endelig klart for nye bestillingsmuligheter for EMSK klubbklær. Det blir en liten forandring denne gangen og det er som følger:

Dere får frem til 15 november og bestille, merk dere denne datoen for da er det SISTE mulighet i år. Levering av plaggene da fra lørdag 26 november. Klærne hentes OG GJØRES OPP i kiosken på banen. Dere kan da betale med VIPPS eller kort der. Alle plagg må da hentes denne dagen eller påfølgende uke.

Hvordan bestille?? På alle skissene står det hvilke varenummer produktet har, noter hvilken str, antall og send bestillingen til emskprofil@outlook.com. Det er VIKTIG at dere i mailen oppgir navn og adresse på dere som bestiller, samt at dere noterer sluttsummen slik at jeg får kontrollsjekket.

Da er det bare og bestille, håper nå da at flest mulig av dere benytter dere av muligheten til og profilere klubben i deres hjerte. Mange har etterlyst produktene så nå har dere muligheten 🙂. Her er det mange julegave forslag 🙂. Ha en fin dag… og MERK dere siste bestillingsmulighet som da er 15 november.