EMSK klubbuke 26, med klubbløp avslutning!

For en uke dette har vært.

 

Vi var 27 førere på Elverum i tillegg var mange førere fra EMSK og kjørte ØstlandsCup på Lunner. Mange nye førere hadde aldri kjørt på en sandbane før og opplevelsen var nok blandet i starten. Vi hadde en fantastisk sosial helg hvor alle førere og søsken var sammen og koste seg etter kjøring. På Haslemoen hadde vi mulighet for å kjøre i 12 timer den første dagen. Det ble utnyttet godt og flere fikk prøvd seg på enduroløypa som var hele 22 km lang. I tillegg til å kjøre mye fikk vi trent på starter med startgrind. Vi var 15 førere på Haslemoen. De fleste overnattet i depoet, mens noen kom på dagstur.

 

Felles spising med langbord og kubb konkurranse gjorde kvelden maks vellykket. Onsdagen fikk vi kjøre frem til ordinær åpning. Vi fikk en «liten» regnbyge og litt vind, men ellers var det fantastisk vær. Godt og varmt, men det er lurt å trene i all slags vær slik, at man er forberedt til løp i all slags vær.

 

Avslutning på uken ble på egen bane med klubbløp. Mange kom på fredag kveld og vi fikk en fin trening på lørdag. Det ble stor trafikk til egen badebrygge og over 20˚C i vannet. Godt å kunne kjøle seg ned mellom og etter trening.

 

Innsjekk til klubbløp gikk nesten smertefritt, isonen hjalp oss ikke! Men vi fikk plassert førere i de klassene de skulle, laget tidsskjema, fikk på plass funksjonærer til viktig roller når vi skal ha løp. Det var påmeldt 62 førere til løp, det var 54 som gjennomførte.

 

For en stemning det ble. Spente førere som aldri hadde gjort dette før, funksjonærer som aldri har gjort dette før og resultatet ble helt fantastisk! Vi rakk å gjennomføre før det massive regnet kom, hurra!

 

En stor takk til alle klubbens medlemmer for deltagelse, engasjement og positive tilbakemeldinger. En stor takk til dere som holdt banen vår i ship shape. En stor takk til styret og dere som tok roller som starter, organisering av ventesone, orden under utkjøring etter målgang, var med å notere runder på tellelister og at kiosken hadde mange som bidro og at den hadde varer gjennom hele helgen. Vi har bevist at vi kan arrangere løp.

 

Ha en riktig god sommer med masse kjøring i inn- og utland.

 

Se bildegalleri her

 

Følg oss også på Facebook

Enebakk Motorsportklubb