Sesongavslutning

Den aktive kjøresesongen over for i år og vi hadde en hyggelig avslutning på Bøndenes hus. Vi var ca 70 medlemmer til stede. Det var gjennomgang av året og alle aktivitetene vi har hatt. Vi koste oss med pølser, kaker, saft og kaffe.

Aktivitetene vi har hatt i 2023 er:

Våreferser’n i april for gutter og jenter fra 13- 19 år. Med trenere og man kjøre motocross og enduro

Jentefreser’n i mai for jenter fra 5 år og oppover. Med trenere og man kjøre motocross og enduro

Mx-festival i juli for jenter og gutter fra 18 år og oppover. Motocross og lekende aktiviteter.

Høstfreser’n i oktober for jenter og gutter fra 5-12 år. Med trenere og man kjøre motocross og enduro

Klubbtur uke 26, i juli for alle medlemmer av EMSK. Vi var i år på Magnor, Eda, Kil og Karlstad. Siste helgen var vi over 70 stk på et langt langbord.

2 Klubbløp i juni for alle medlemmer av EMSK.

I tillegg til disse aktivitetene har vi hatt rundt 30 førere som har stilt til start i Østlandscupen som i år gikk på Magnor, Jevnaker, Lier, Re, Gardermoen og Nord Odal. Vi hadde deltagere i alle klasser.

NMMX i Alta stilte Rosalita Sund Hovind, Sissel Sofie Johnsen og Romeo Sund-Hovind. Rosalita ble Norgesmester i MX85. Rosalita ble nr 5 i MX Damer og Sissel Sofie ble nr 6. Romeo ble nr 10 i MX85.

 

Speedcross NM i Skaun stilte Rosalita Sund-Hovind, Sissel Sofie Johnsen, Tuva Engh, Martine Agard-Michelsen, Ole Flakstad, Simon Romfo, og Sander Agard-Michelsen.

I MxDamer ble Martine nr 4, Sissel Sofie ble nr 7, Rosalita nr 8 og Tuva nr.11.

Sander ble Norgesmester i MX 2 og tok sølv i MXOpen. Ole ble nr 4 i MX junior. Simon var litt uheldig og fikk ikke fullført sin klasse.

 

LagNM på Starmoen i Elverum stilte klubben med hele 11 lag. 1 juniorlag, 2 lag i MX 85 jenter, 2 lag i MX Damer og 6 lag i MX senior. Vi hadde tidenes beste lagnm for klubben. Vi fikk en 1. og 3.plass i jenteklassen. Vi fikk 1. og 6.plass i dameklassen og vi ble nr 3 og 8 i A-finalen i seniorklassen.

Vi ble lagnm’s beste klubb totalt!

Deltagerne var: Mie Buringrud, Maiken Romfo, Ida Carlsen, Davy Tor Waaler, Ludvig Ødegård-Hansen, Ludvig Ystmark-Hågensen, Rosalita Eline Sund Hovind, Martine Agard-Michelsen, Tuva Engh, Marie Buringrud, Janole Hølen , Sander Agard-Michelsen, Ole Flakstad, Sebastian Carlsen, Erlend Sæther, Iver Røknes, Henrik Reseland, Henrik Thorstensen, Martin Østvaag, Preben Bye Rasmussen, Noah Bryhn, Ole -Johannes Ramdal, Ludvig Christiansen, Scott Key-Nilsen, Ken Ramsdal, Felix Randsjø Thranem, Eivind Steffensen.

Klubbløp resultater

MX 50

  • Saga Ausland Østerberg
  • Gustav Ausland Østerberg
  • Oliver Myrvold Rudberg

MX 65

  • Luna Ausland Østerberg
  • Martin Post Opsahl
  • Thiago Estolano Gran
  • Emil Lerskau Aasheim

Vi er takknemlige for innsatsen dere legger ned i aktivitetene dere er med på! Tusen takk for en super sesong. Vi gleder oss til 2024!

For bilder klikk her