Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lag NM er et kjempemorsomt arrangement, der klubben får tildelt eget område i depoet hvor alle fra klubben samles. Vi setter opp klubbtelt med servering av drikke og frukt ++ for førerne under dagene og arrangerer felles grilling på kvelden (alle stiller med egen grillmat).

EMSK ønsker å stille med både bredde- og topplag i Lag NM. EMSK Styre vil ta ut lagene på bakgrunn av plasseringer i Østlandscup, NM, SM og EM.

Vi arrangerer 3-4 klubbløp som også kan være med å sette lagene.

I Lag NM stiller vi i klassene: • MX85 13-15 år • MX85 jenter 13-15 år • MX Damer • Senior

Jenter og Damer har ett år igjen med Norges Cup før de kan kjøre NM. (2024)

Det er 3 førere på guttelag og 2 førere på jente/damelag.

Damer kan kjøre 125ccm eller 250ccm. Senior kan kjøre 125ccm (åpen), 250ccm (MX2) og/eller 450ccm (MX1). 125ccm kan kjøre i alle klassene.

Når vi har fått tilbakemelding fra de som ønsker å delta setter vi sammen forslag til lag. Alle lag har en lagleder som har ansvar å sjekke inn laget og følge med på tider laget skal kjøre osv, samt en mekaniker pr lag.

EMSK har som tradisjon å stille med mange lag, og i 2022 hadde vi 11 lag med i Lag NM. EMSK dekker påmeldingsavgiften for alle, stiller med egne lagtrøyer og startnummer til syklene. Lurer du på noe i forhold til regler og annet viser vi til Spesialreglement for Lag NM: https://nmfsport.no/dokumenter/?fwp_tag=spesialreglement side 41

 

Meld deg på her

Tittel

Go to Top